/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO. VIDEO/ Incendiu într-un depozit de muniție din Ucraina. Spațiul aerian a fost închis

missing
27 septembrie 2017, ora 09:43

Incendiul a declanșat explozii în serie ale obuzelor de artilerie din depozit, care se găsește la vreo 20 de kilometri de centrul administrativ al regiunii Vinnița, oraș cu 370.000 de locuitori, a informat purtătorul de cuvânt al poliției, Iaroslav Trakalo, citat de site-ul de informații Ukrayinska Pravda.

Evacuarea localității Kalînivka unde se află depozitul și a mai multor sate învecinate a început, a făcut cunoscut poliția națională într-un comunicat.

Potrivit presei ucrainene, depozitul este unul dintre cele mai mari din țară.

În martie, un uriaș incendiu la un depozit de arme și muniție la Balaklia, în regiunea Harkov din apropiere de Estul rebel al Ucrainei, a declanșat, de asemenea, explozii în serie timp de mai multe zile, făcând un mort.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram