/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Falsifica documente oficiale. Procuri și acte de vânzare cumpărare, găsite în casa unui bărbat

missing
27 septembrie 2017, ora 12:53

Percheziția s-a realizat în cadrul examinării cauzei penale, pornită în baza art. 361 alin. 2 Cod penal al RM, pe existența unei bănuieli rezonabile privind confecționarea, deținerea, vânzarea sau folosirea documentelor oficiale false, care acordă drepturi sau eliberează de obligații, săvârșite referitor la un document de importanță deosebită.

În urma investigațiilor s-a stabilit că bănuitul ar deține în gospodăria sa tehnică de calcul folosită pentru falsificarea documentelor, blanchete, purtători materiali de informații, precum și alte obiecte sau documente care ar putea avea importanță pentru cauza penală.

În acest sens, la data de 26 septembrie curent, în temeiul Încheierii judecătorului de instrucție, polițiștii de frontieră au descins la domiciliul bănuitului, moldovean de 38 ani, unde bănuielile echipei de cercetare au fost confirmate. S-au depistat și ridicat procuri, blanchete, contracte de vânzare-cumpărare, cu elemente clare de contrafacere ale acestora, la fel, descoperite purtători materiali de informaţii și alte obiecte.

În continuare, polițiștii de frontieră documentează cazul sub toate aspectele legale. Persoana vizată este cercetată în stare de libertate. Dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoarea până la 5 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram