/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Fiul președintelui, Campionul Moldovei la Polo pe apă: „Tata m-a îndrumat să fac polo pe apă”

missing
27 septembrie 2017, ora 13:24

Tânărul povestește că a început să practice înotul fiindcă avea probleme cu picioarele, iar la îndrumarea tatălui său a trecut la polo pe apă, fiind un sport mai dinamic decât înotul. „Tata m-a îndrumat să fac polo pe apă, fiindcă înotul este mai plictisitor”, explică Vladislav.

Astfel, de șase ani practică polo pe apă și a reușit să ajungă la anumite performanțe în domeniu. Este membru al selecționatei și joacă pe poziția de atacant. „Eu sunt campionul Moldovei deja al treilea an la rând. Am fost campionul Belorusiei doi ani la rând. Am participat la Campionatul Lumii anul acesta și la Jocurile Balcanice”.

Vladislav Dodon are 14 ani și este elev în clasa a IX-a la liceul Prometeu din Capitală.

Menționăm că Igor Dodon și soția sa Galina sunt părinții a trei copii: Vladislav, Bogdan și Nicolae.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram