/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Îmbrăcăminte fără acte de proveniență la piață. Poliția a ridicat un lot cu valoarea de 150 mii de lei

28 septembrie 2017, ora 09:21

Urmare a descinderilor, a fost depistat un lot de îmbrăcăminte în asortiment, valoarea căruia atinge 150 mii lei, pentru care nu se deținea acte de proveniență.

În cadrul extinderii cercetărilor și în baza unor documente prezentate, s-a stabilit că marfa a fost introdusă în Republica Moldova din Ucraina, prin contrabandă, cu eludarea controlului vamal. La fel, ghereta unde erau realizate bunurile era dată în arendă unui locuitor al or. Otaci. Acesta, alături de alte persoane, care au statut de bănuiți, sunt cercetați în vederea stabilirii gradului de implicare în infracțiune.

Întregul lot de bunuri a fost reținut la sediul Direcției, în camera corpurilor delicte, până la finalizarea cercetărilor și luarea măsurilor legale ce se impun.

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram