163 de infractori anunțați în căutare, reținuți de poliție. Reținerile au avut loc în perioada 11-17 septembrie 2017, pîn cadrul operațiunii „Căutare”.

Astfel, pe parcursul operațiunii, ofițerii de investigații au întreprins activități de căutare a infractorilor care se eschivează de la organele de urmărire penală, judecată, dezertorilor, condamnaților evadați, persoanelor dispărute fără veste și identificarea cadavrelor cu identitatea necunoscută.

Datorită activității eficiente și prompte ale polițiștilor, aceștia au reușit să rețină pe teritoriul țării 160 de infractori, dintre care 86 au fost reținuți pentru săvârșirea infracțiunilor grave (omor, vătămare corporală, viol, furt, jaf, escrocherii și circulația ilegală a drogurilor). De asemenea, a fost identificat un cadavru cu identitatea necunoscută.

Totodată, din numărul total de infractori reținuți pe parcursul operațiunii, doi dintre ei au fost anunțați în căutare de către organele de drept a Ucrainei și patru au fost anunțați în căutare de Federația Rusă. La fel, din numărul total de infractori, 52 au fost anunțați în căutare în anii precedenți.

Concomitent, de către ofițerii Direcției Combaterea Crimei Grave în comun cu Direcția poliției criminale din orașul Moscova, au fost reținuți pe teritoriul Federației Ruse, trei persoane aflate în căutare pentru escrocherie, trafic de copii și trafic de ființe umane.