/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Poliția a reținut într-o săptămână 163 de infractori anunțați în căutare și a identificat un cadavru

missing
28 septembrie 2017, ora 14:57

Astfel, pe parcursul operațiunii, ofițerii de investigații au întreprins activități de căutare a infractorilor care se eschivează de la organele de urmărire penală, judecată, dezertorilor, condamnaților evadați, persoanelor dispărute fără veste și identificarea cadavrelor cu identitatea necunoscută.

Datorită activității eficiente și prompte ale polițiștilor, aceștia au reușit să rețină pe teritoriul țării 160 de infractori, dintre care 86 au fost reținuți pentru săvârșirea infracțiunilor grave (omor, vătămare corporală, viol, furt, jaf, escrocherii și circulația ilegală a drogurilor). De asemenea, a fost identificat un cadavru cu identitatea necunoscută.

Totodată, din numărul total de infractori reținuți pe parcursul operațiunii, doi dintre ei au fost anunțați în căutare de către organele de drept a Ucrainei și patru au fost anunțați în căutare de Federația Rusă. La fel, din numărul total de infractori, 52 au fost anunțați în căutare în anii precedenți.

Concomitent, de către ofițerii Direcției Combaterea Crimei Grave în comun cu Direcția poliției criminale din orașul Moscova, au fost reținuți pe teritoriul Federației Ruse, trei persoane aflate în căutare pentru escrocherie, trafic de copii și trafic de ființe umane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram