/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Rusia va ridica un gard de circa 50 de kilometri între peninsula Crimeea și Ucraina

28 septembrie 2017, ora 09:35

Serviciul Federal de Securitate (FSB, fostul KGB) al Rusiei, în subordinea căruia se află serviciul de grăniceri, și-a stabilit ca obiectiv să termine construcția gardului până la finele anului în curs.

„În prezent lucrările de pregătire la frontiera ruso-ucraineană își continuă cursul conform planului și etapa următoare este construcția unui gard de 50 de kilometri în nordul Crimeii”, a declarat un purtător de cuvânt al respectivei autorități.

Ucraina și-a reiterat cererea adresată comunității internaționale de a spori presiunile asupra Rusiei pentru a pune capăt „ocupației” Crimeii și „încălcării drepturilor omului și libertăților fundamentale” în acest teritoriu anexat de Rusia în martie 2014.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram