/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ A declarat că nu știe limba rusă și că vine în vizită la prieteni. Imagini de la reținerea jurnalistei ruse pe Aeroport

missing
28 septembrie 2017, ora 10:52

Fiind intervievată de forțele de ordine de la Aeroport, Aslamova declară că nu știe limba rusă, că vine în Moldova în vizită la câțiva prieteni, însă care nu au venit să o întâmpine la aeroport. Jurnalista nu a putut prezenta nici rezervarea pe care o avea la hotel, dar nici un bilet de întoarcere la Moscova.

După ce a fost întoarsă de pe aeroportul din Chișinău, Aslamova a luat legătura directă cu publicația la care lucrează și căreia i-a menționat într-o rusă curată că scopul vizitei sale a fost un interviu cu președintele Igor Dodon. În cadrul interviului, aceasta a mai susținut că i-a informat pe cei de la aeroport despre interviul programat cu Igor Dodon, însă mai multe persoane cu arme au apucat-o de mâini și picioare și au târât-o prin tot aeroportul.

Mai jos puteți asculta interviul pentru KP.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram