Ploaie de goluri în cea de-a doua zi a celei de-a doua etape Champions League. De trei ori au marcat francezii de la PSG în poarta celor de la Bayen Munchen, în timp ce jucătorii de la Manchester United au înscris 4 goluri rușilor de la CSKA. Scorul serii a fost stabilit de Basel, care i-au umilit cu 5-0 pe portughezii de la Benefica.

În grupa B, în meciul dintre PSG și Bayern Munchen, noile achiziții de milioane ale francezilor, Neymar și Mbappe, au făcut legea pe teren. Primul gol marcat, a fost unul în stil pur brazilian, fiind înscris de Dani Alves, chiar în minutul 2, după pasa exactă a lui Neymar. Francezii au reușit să dubleze avantajul în minutul 31. Mbappe a contribuit decisiv cu o pasă ca la carte, iar Cavani a înscris cum nu se poate mai bine.

După pauză, germanii au încercat să reducă din diferență, având o statistică la cornere mult mai mare decât adversarii. Contraatacurile parizienilor se finalizau însă cu mai mult succes, așa că ei au reușit să înscrie încă odată prin Neymar, după cursa lui Mbappe, în minutul 63.

Scor final, 3-0, iar PSG este liderul autoritar al grupei B, acumulând maximum de puncte după 2 etape disputate. Pe poziția a doua este Bayern, cu 3 puncte la activ.

Un meci cu multe goluri a fost și cel dintre Manchester United și CSKA Moscova. Eroul meciului a fost Romelu Lukaku. Acesta s-a remarcat cu o dublă din cele 4 goluri înscrise de englezi. Rușii au reușit să înscrie o dată. Elevii lui Mourinhp au urcat pe prima poziție după 2 etape disputate cu 6 puncte la activ, iar CSKA a coborât pe 2, cu 3 puncte, la egalitate cu Basel, care a surclasat-o aseară pe Benefica cu 5-0. FC Barcelona s-a chinuit în meciul cu Sporting, câștigându-i la limită, cu 1-0. Portughezii le-au dăruit victoria catalanilor, marcând un autogol. Barcelona ocupă prima poziție în grupa D cu 6 puncte. Iar meciul dintre Atletico Madrid și Chelsea Londra, s-a încheiat cu victoria englezilor. Alvaro Moratta și Batshuaiy au marcat pentru albaștri, în timp ce Greizman – pentru spanioli din penalty.

A treia etapă a celei mai prestigioase competiții inter-cluburi se va disputa pe 17 și 18 octombrie.