/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Produse expirate și fără acte de proveniență. Magazinele alimentare în vizorul Poliției

missing
28 septembrie 2017, ora 11:24

În cadrul verificărilor au fost identificați mai mulți agenți economici care își desfășurau activitatea de prestare a serviciilor în subdiviziunile alimentației publice cu un șir de încălcări.

Respectiv în cadrul verificării documentaţiei de contabilitate şi verificarea produselor alimentare, poliţiştii au constatat că, vânzătorii realizau produse alimentare cu termen de valabilitate expirat, iar mijloacele financiare încasate nu erau contabilizate corespunzător. Totodată, aceştia n-au putut prezenta toate actele necesare de provenienţă a produselor alimentare depistate în depozit, precum şi contractele de muncă ale angajaţilor.

În acest context poliţiştii vor sesiza instituţiile abilitate în domeniul alimentaţiei publice conform materialelor probatorii acumulate. Astfel, urmează a fi luată atitudine în privinţa factorilor de decizie conform competenţei.

Deocamdată, poliţiştii vor întocmi procese verbale cu privire la contravenţii, iar directorii întreprinderilor riscă amendă în mărime de până la 15 000 lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram