/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Alexei Navalnîi, liderul opoziţiei din Rusia, a fost arestat de Poliţia din Moscova

29 septembrie 2017, ora 13:37

Navalnîi a fost reținut pentru „apeluri repetate pentru a participa la un eveniment public neautorizat”. El a fost dus la departamentul de poliție pentru investigații, a mai adăugat serviciul de presă al poliției ruse.

Navalnîi a fost reținut în dimineața zilei de vineri, 29 septembrie, la intrarea în casa sa. Acesta trebuia să meargă la un miting în Nijnii Novgorod.

Tot astăzi, șeful cartierului general al politicianului Leonid Volkov a spus că dimineața, în Piața Markin din Nijni Novgorod, unde pe 29 septembrie ar trebui să aibă loc un protest, forțele de ordine au demontat scena. Totodată, Volcov afirmă că mitingul a fost coordonat cu autoritățile orașului și este programată pentru ora 18:00 pe 29 septembrie în Piața Markina.

În luna martie a anului viitor, în Rusia vor avea loc alegeri prezidenţiale, iar Navalnîi este unul dintre cei mai aprigi critici ai preşedintelui Vladimir Putin. Cu toate acestea, Comisia Electorală din Rusia a precizat recent că Navalnîi nu este eligibil pentru a candida.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram