/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Prețuri mai mici la piață. Cât costă legumele și fructele în această săptămână

missing
30 septembrie 2017, ora 11:50

Preţul unui kilogram de gogoșari porneşte de la 16-18 lei, săptămâna trecută aceştia puteau fi cumpraţi cu 15 lei. Cartofii, ca şi săptămâna trecută, costă 6 lei kilogramul. Și varza se vinde la preţul de acum o săptămână – 4 lei/kg. Legătura de mărar şi patrunjel costă 3 lei, în scădere cu un leu faţă de acum o săptămână, iar cea de ceapă a rămas la preţul vechi de 4 lei.

Prunele pot fi cumpărate cu 12 lei kilogramul, faţă de 10 săptămâna trecută. Prețul unui kilogram de struguri este de 12 lei, faţă de 9-10 cât era săptămâna trecută.

Stiletul de porumb se vinde cu 6 lei. Pepenele verde se vinde cu 2 lei kilogramul, iar pepenii galbeni cu 4 lei. Ambele preţuri sunt la nivelul celor de acum o săptămână.

Zece ouă pot fi cumpărate cu 13 lei. Untul porneşte de la 45 de lei kilogramul, smântâna – de la 35 de lei. Caşul de vacă se vinde, ca şi acum o săptămână, cu 50 de lei, iar brânza de oi cu 70 de lei/kg. Cu 70 de lei poate fi cumpărat un kilogram de carne de vită, iar de porc costă cel puţin 80 de lei kilogramul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram