/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/FOTO. VIDEO/ Imagini din camera de hotel a atacatorului din Las Vegas care a omorât 58 de persoane

missing
04 octombrie 2017, ora 12:45

În imagini se vede corpul lui Stephen Paddock pe podeaua apartamentului său din stațiunea Mandalay Bay, folosit duminică seara ca cuib de lunetist, pentru a deschide focul asupra a 22 000 de oameni nevinovați care participă la un festival de muzică în regiune.

În fotografii se văd picioarele, torsul și brațul stâng al bărbatului de 64 de ani, care poartă un costum tipic pentru un pensionar: un tricou maro cu mânecă lungă, pantaloni negri și mocasini cu șosete albe. Singurul lucru care-i dezvăluie acțiunile sale nefaste sunt mănușile negre pe care le poartă.

Alături de el, pe o masă, este ceea ce arată ca o notă scrisă pe hârtie roz, sub o scrumieră, fie o rolă de bandă verde. Poliția nu a spus însă despre ce ar putea fi nota.

Pe podeaua de lângă cadavru se află două puști de asalt, zeci de obuze și un ciocan – pe care le-a folosit probabil pentru a sparge două ferestre în apartamentul său, de unde a tras în mulțime.

Una dintre puștile folosite era „automată”, ceea ce i-a permis să împuște cu sute de gloanțe pe minut.

O altă fotografie arată cum a împins două scaune de masă împreună pentru a forma un spațiu suport unde au fost puse alte două puști. O altă pușcă în stil AR-15 este văzută la picioarele scaunelor cu o revistă extinsă care i-ar permite să tragă mai mult timp înainte de reîncărcare.

În spatele unui stâlp din apropiere, aproximativ 15 reviste sunt îngrămădite în stive îngrijite.

O echipă de intervenție l-a localizat pe Paddock în camera sa, la aproximativ 72 de minute de la începutul atacului mortal, dar poliția estimează că a tras în mulțime aproximativ 9-11 minute, începând cu ora 22:08.

Polițiștii spun că a Paddock a împușcat ofițerii în timp ce au forțat ușa, dar când au ajuns în apartament, Paddock s-a sinucis.

În urma atacului Paddock a ucis 58 de persoane și a rănit 527. Moartea lui a ridicat numărul total de morți la 59.

CRIME SCENE IMAGES FROM STEPHEN PADDOCK’S LAS VEGAS HOTEL ROOM
STEPHEN’S BODY SEEN ON RIGHT OF FRAME

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram