/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Gest de (ne)Președinte?! Trump a aruncat rulouri de hârtie în sinistrații uraganului din Puerto Rico

missing
04 octombrie 2017, ora 13:41

Trump a subliniat, de asemenea, impactul pe care l-au avut cheltuielile cu intervenţiile de urgenţă din Puerto Rico asupra bugetului SUA, în condiţiile în care insula se confruntă deja cu un deficit bugetar de 72 miliarde de dolari.

„Acum, îmi pare rău să vă spun, Puerto Rico, dar ne-aţi prăbuşit puţin bugetul, pentru că am cheltuit mulţi bani în Puerto Rico. Dar este în regulă, am salvat multe vieţi”, a transmis liderul de la Casa Albă.

Marţi, Casa Albă a anunţat că a transmis o cerere Congresului SUA privind un ajutor în caz de dezastru în valoare de 13 miliarde de dolari pentru victimele uraganului din Puerto Rico şi din statele americane Florida şi Texas.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram