/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Dodon către grupul de preoți care condamnă decizia Consiliului Antidiscriminare: Le mulțumesc că au luat atitudine

missing
06 octombrie 2017, ora 15:03

Într-o postare pe facebook șeful statului a scris: „Le mulțumesc celor din corpul preoțesc, din mediul creștin, care au luat atitudine și susțin eforturile mele, ca șef de stat, de a proteja valorile creștin-ortodoxe și fundamentele familiei tradiționale”.

De asemenea, Dodon afirmă că nici el, nici creștinii, nici religia noastră și nici cei care țin la cultul familiei nu pot fi intimidați. „Dreptatea e de partea noastră. Știm să fim toleranți, inclusiv în raport cu minoritățile sexuale, dar fără a accepta să zdruncinăm temeliile pe care stă de veacuri un popor”, a precizat Dodon.

Amintim că Consiliul pentru Prevenirea și Eliminarea Discriminării și Asigurării Egalității a emis o decizie la 25 septembrie curent prin care constată că prin unele declarații făcute, Dodon a instigat la discriminare pe criteriu de orientare sexuală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram