/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Mai mulți jurnaliști au organizat un flashmob în fața clădirii GBC. Cu ce mesaje au venit la Plahotniuc

missing
16 octombrie 2017, ora 12:30

Redacția ZdG a primit numeroase apeluri de la comunitatea de cititori și de la parteneri cu mesaje de susținere și solicitarea de a nu ceda în fața amenințărilor angajaților GBC. Redacția așteaptă reacția oficială a autorităților și a invitat toți susținătorii la un flash-mob.

Totodată, societatea civilă a emis o declarație prin care cere „Ministerului Afacerilor Interne (MAI) să investigheze acest caz și să ia măsurile de rigoare față de persoanele care au împiedicat jurnalistele ZdG să filmeze în spațiul din apropierea clădirii GBC. Solicităm MAI să aducă la cunoștința publicului măsurile luate față de cei care au provocat acest incident, precum și despre rezultatele acțiunilor întreprinse. Cerem autorităților legale ale R. Moldova să asigure respectarea drepturilor și securitatea reporterilor, inclusiv în preajma clădirilor care aparțin oamenilor politici sau de afaceri”.

Foto: TV8

Foto: TV8

Foto: TV8

Foto: TV8

Foto: TV8

Foto: TV8

Foto: TV8

Foto: TV8

Foto: TV8

Foto: TV8

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram