/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Actorul Emilian Crețu a plecat de la Teatrul Eugen Ionescu. E supărat pe conducerea instituției

17 octombrie 2017, ora 22:51

Actorul a declarat că începând de azi, 17 octombrie și-a încetat activitatea în cadrul teatrului. „Acest teatru nu a oferit nimic, mie personal și nu mai rezist atunci când direcția teatrului își permite foarte mult cu angajații, direcția teatrului, aici mă refer la Petru Vătcărău. Care pleacă undeva departe își montează spectacolele lui, după care vine la Ionescu și trebuie să se propună ca director și își permite foarte multe. Noi aici nu trebuie să avem nicio părere, că altfel suntem persoane rele și nu avem roluri în spectacole”, spune Crețu.

Vădit emoționat, după cum a declarat însuși Emilian, acesta i-a adresat un mesaj directorului teatrului. „Domnule Vutcărău, Teatrul „Eugene Ionesco” a fost creat de către o echipă și din păcate, dumneavoastră ați fost unicul care ați distrus acest teatru”, susține Emilian Crețu.

Actorul a mai indicat conducerii că Ionescu nu este teatrul lor personal, dar este o instituție de stat. În acest context a anunțat că speră că Ministerul Culturii, Educației și Cercetării se va autosesiza asupra problemei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram