/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Autocar de pe ruta Chişinău-Moscova, implicat într-un grav accident în Rusia. O persoană a decedat

18 octombrie 2017, ora 11:26

Potrivit presei ruse, conducând cu viteză excesivă, șoferul unui atomobil de model Volkwagen Tuareg a tamponat un taxi de model Volkswagen Polo, șoferul căruia a pierdut controlul volanului și s-a izbit de autocarul cu moldoveni.

În urma accidentului, pasagerul taxiului în vârstă de 44 de ani a decedat la fața locului, iar un alt pasager a fost internat la spital.

În rezultatul accidentului, potrivit informaţiei obţinute de către Ambasada Republicii Moldova la Moscova de la Ministerul Situaţiilor Excepţionale al FR printre persoanele accidentate nu au fost înregistraţi cetăţeni ai Republicii Moldova.

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene prin intermediul misiunii diplomatice de la Moscova monitorizează evoluţia cazului dat şi menţine permanent legătura cu autorităţile locale din regiunea respectivă.

Foto: ria57.ru

Foto: ria57.ru

Foto: ria57.ru

Foto: ria57.ru

Foto: ria57.ru

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram