Ieri, 17 octombrie, ofiţerii Secţiei Investigaţii Infracţiuni şi a Secţiei Urmărire Penală din cadrul IP Soroca, au efectuat o percheziţie la domiciliul unui bărbat cu vârsta de 57 ani, locuitor al satului Voloviţa, r. Soroca, anterior judecat pentru săvârșirea crimelor grave și deosebit de grave, care este suspectat în „Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”.

În cadrul percheziției, au fost depistate şi ridicate: o armă de vânătoare cu ţeava lisă, două cartuşe de la arma de vânătoare, un revolver, o cutie în care se află 81 de cartuşe calibru 6 mm, un pistol pneumatic de model PM 654 k calibru 4.5mm, o masă vegetală, uscată cu miros specific de cânepă, bijuterii din aur fără acte de provenienţă, 20.050 euro și 16.150 lei.

Suspectul a fost reţinut în Izolatorul de Detenţie Preventivă a IP Soroca, pe un termen de 72 de ore şi îşi recunoaşte vina parţial.

La moment, se întreprind acțiuni de urmărire penală pentru acumularea tuturor probelor şi remiterea cauzei penale în Instanţa de Judecată.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!