/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Meghan Markle abandonează serialul „Suits” în urma zvonurilor de logodnă cu prințul Harry

missing
19 octombrie 2017, ora 09:08

Potrivit ziarului britanic Daily Mirror, Markle și prințul Harry s-ar fi logodit în timpul voiajului pe care l-au făcut în august în Botswana, dar au ținut în secret evenimentul pentru a nu eclipsa comemorarea a 20 de ani de la moartea prințesei Diana.

The Daily Mirror asigură că Meghan Markle, care o interpretează în “Suits” pe Rachel Zane, a decis să abandoneze serialul în urma zvonurilor privind logodna sa cu prințul Harry.

Se crede că actrița americană în vârstă de 36 de ani a filmat ultimele scene după ce le-a comunicat responsabililor serialului decizia de a renunța. O sursă apropiată cuplului a subliniat că “Meghan știe că nu va mai putea să filmeze când va deveni prințesă și este bucuroasă să facă acest sacrificiu profesional”.

Potrivit mass-media britanice, Markle și Harry care au o relație de 14 luni, ar intenționa să anunțe de Crăciun că se căsătoresc și caută un apartament pentru a se muta împreună la Londra. “Harry nu poate din motive evidente să se mute la Toronto, astfel încât orașul ales va fi Londra”, notează sursa.

Prințul Harry este cel care a făcut publică relația lor, într-un interviu acordat revistei Vanity Fair. “Sunt sigur că va veni vremea în care va trebui să ne prezentăm, dar sper că oamenii vor înțelege că nu acum este momentul”, a spus el revistei. “Suntem foarte fericiți. Este vorba de o mare poveste de dragoste”, a încheiat el.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram