/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Noi recorduri în Champions League. Kilian Mbappe - tânărul de 21 de ani cu opt goluri în UCL

missing
19 octombrie 2017, ora 16:36

Portughezii de la Benefica au cedat pe teren propriu meciul împotriva englezilor de la Manchester United cu scorul de 0-1. Marcus Rashford a marcat singurul gol. Echipa lui Mourinho este lider în grupa A, înregistrând 3 victorii din 3 partide. În altă partidă din grupă, vicecampioana Rusiei, CSKA a cedat în fața elvețienilor de la Basel cu 2-0.

În grupa B, francezii de la PSG i-au bătut pe belgienii de la Anderlecht, iar Kilian Mbappe a marcat al 8-lea gol în Champions League, devenind astfel adolescentul cu cele mai multe ore marcate în Champions League și singurul jucător mai tânăr de 21 de ani care înscrie pentru 2 cluburi diferite în UCL. PSG este lider, având 9 puncte, cu 3 mai multe decât Bayen Munchen, care au trecut de Celtic cu 3-0.

În grupa C, meciul serii între Chelsea Londra și AS Roma, s-a încheiat la egalitate, scor 3-3. La egalitate au jucat și cei de la Atletico Madrid și Karabach, 0-0. Chelsea este lider, cu 7 puncte, urmată de AS Roma cu 5 puncte.

Lionel Messi a ajuns la cota de 100 de goluri marcate în competițiile europene, după ce a contribuit aseară la victoria Barcelonei asupra grecilor de la Olympiacos cu 3-1. Gerard Pique a primit pentru prima dată cartonașul roșu, după cele 92 de meciuri în Champions League. În cealaltă partidă din Grupa D, Juventus a trecut de Sporting cu 2-1. Lider este Barcelona, cu 9 puncte, urmată de Juventus cu 6 puncte.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram