/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

/VIDEO/ Toamna își intră în drepturi, iar vremea se răcește. Ce temperaturi vom avea sâmbătă, 21 octombrie

missing
21 octombrie 2017, ora 09:17

Potrivit meteorologilor, pe 21 octombrie, vântul va sufla slab din Nord-Vest. La nordul țării, de dimineață cerul va fi noros, iar dimineața – răcoroasă, cu 12 grade Celsius. La amiază, soarele va reveni pe poziții, însă sunt posibile ploi. Maximă termică va fi de 14 grade.

La centru vom avea același tablou meteorologic, însă temperaturile vor fi ceva mai ridicate. În primele ore ale zile vor fi preconizate 13 grade, dar, până la amiază mercurul din termometre va urca cu doar trei grade- 16.

Și pe cei de la sud îi vor aștepta o dimineață destul de posomorâtă. Ziua, soarele se va menține pe cer, iar maxima termică va atinge 20 de grade Celsius.

În capitală, vremea va fi înschisă. Norii se vor înmulți de dimineață, și nu se vor risipi prea ușor nici pe parcursul zilei. La noapte se vor înregistra 11 grade, iar ziua, 16 grade cu plus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram