/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Cinci foști președinți ai SUA au urcat pe scena unui concert din Texas în sprijinul victimelor uraganelor

missing
22 octombrie 2017, ora 11:40

Barack Obama, George W. Bush, Bill Clinton, George H.W. Bush și Jimmy Carter au cântat împreună imnul național înainte de a se așeza în primul rând pentru a urmări concertul.

Demersul celor trei foști președinți democrați și celor doi republicani a permis strângerea a peste 31 milioane de dolari de la 80.000 de donatori, o sumă ce va merge către victimele recentelor uragane Harvey, Irma și Maria, a informat secretariatul lui George H.W. Bush.

Președintele american, Donald Trump, nu a participat la concert, dar a transmis un mesaj video în care a caracterizat evenimentul drept „magnific”.

Cei cinci ex-președinți aflați sâmbătă pe scenă reprezintă în total opt mandate prezidențiale, adică 32 de ani din istoria Casei Albe.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram