/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Mai puține gherete în parcurile din centrul Capitalei. Au fost evacuate 51 de unități comerciale

missing
23 octombrie 2017, ora 10:36

Potrivit pretorului este necesară evacuare a încă 6 gherete și 4 tonete, care urmează a fi scoase din parcuri pe parcursul următoarelor zile.

Spațiul în care au fost amplasate unitățile de comerț vor fi amenajate de către agenții economici, iar majoritatea dintre ei au fost de acord să efectueze lucrările de amenajare.

Reamintim că, la sfârșitul lunii septembrie, Prim-ministrul Pavel Filip a atras atenția asupra stării nesatisfăcătoare în care se află parcul din centrul Capitalei, Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”. Premierul a menționat în debutu ședinței Executivului că parcul este împânzit de tarabe, gherete, în timp ce arborii sunt într-o stare deplorabilă, iar Aleea Clasicilor este practic distrusă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram