/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ „Milsami”, învinsă de „Petrocub”. „Sheriff”, în continuare de neînvins în campionat

missing
23 octombrie 2017, ora 15:08

Sheriff Tiraspol își continuă parcursul fără înfrângeri în Divizia Nțională. Aseară viespile au surclasat-o în deplasare pe codașa clasamentului, Dinamo Auto , cu 0-4. Vitalie Damașcan a deschis scorul chiar în minutul 2 al partidei, stabilind și scorul primei reprize , de 1-0. După pauză, veteranul Balima a reușit să dubleze avantajul, după o execuție cu capul.

Vitalie Damașcan a reușit să ridice scorul la 0-3, reușind dubla în minutul 68. Iar Badibanga a transformat o lovitură de la 11 metri, stabilind scorul final de 0-4.

După 14 etape disputate, Sheriff este lidera Diviziei Naționale cu 38 de puncte la activ. De cealaltă parte, Dinamo Auto este codașa clasamentului cu 12 punte. Ocupanta locului second, Milsami Orhei s-a distanțat la 7 puncte de lidera clasamentului după ce a cedat aseară surprinzător în fața celor de la Petrocub Hâncești cu 0-1. Singurul gol a fost marcat de Paireli, în minutul 54.

Petrocub ocupă locul patru în clasament, cu 18 puncte.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram