/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Activitatea funcționarilor publici va fi monitorizată. Ce propune Partidul Democrat

missing
24 octombrie 2017, ora 11:43

Propunere implicată instalarea unor aparate care vor permite cetățenilor să aprecieze nivelul calitativ al serviciului prestat. Astfel, potrivit lui Gamurari, aceste aparate vor permite cunoașterea randamentului funcționarului: „Va permite cetăţeanului să înţeleagă că este coparticipant la protejarea intereselor sale şi va permite funcţionarilor să-şi perfecteze seriviciul”.

În cadrul briefingului, Vitalie Gamurari a mai subliniat faptul că primul ghișeu unic va fi dat în exploatare până la sfârșit acestui an, iar pe parcursul anului 2018 vor fi date în exploatare primele ghișee în mai multe raioane din țară.

PD a mai solicitat Guvernului să efectueze un studiu adăugător în domeniul alocațiilor sociale și să se asigure că nu există fraude în acest sistem.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram