/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Dodon, despre învestirea lui Sturza: Neputința îi face pe guvernanți să comită erori grave

missing
24 octombrie 2017, ora 13:51

„Guvernarea va cădea în groapa pe care o sapă altora. Actul învestirii ministrului Apărării e dincolo de limita legitimității politice și arată cum neputința îi face pe guvernanți să comită erori grave” susține Dodon.

Acesta mai spune că prin refuzul de a-l numi pe Sturza în funcția de ministrul al Apărării i-a adus în situația de-aș scoate asul din mânecă. „Prin faptul că nu le-am permis celor din guvernarea democrată să forțeze mâna președintelui, i-am adus în situația ca ei să utilizeze din nou ultimul as din mînecă pe care îl au – Curtea Constituțională”, a scris Dodon pe pagina sa de facebook.

Totodată, șeful statului spune că prin precedentele pe care democrații au îndrăznit să le creeze vor deveni instrumentul din cauza căruia tot ei vor avea de pătimit. „Vor fi loviți de bumerangul pe care l-au lansat”.

Acesta a mai scris că e sigur că aceste metode nu sunt văzute de nimeni cu ochi buni și a dat asigurări că „nici Guvernul, nici majoritatea parlamentară a democrașilor nu vor putea nici de acum încolo să exercite presiune politică asupra președintelui țării”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram