/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ METEO: Luaţi-vă umbrelele și îmbrăcați-vă mai gros! Cum va fi vremea marți, 24 octombrie

24 octombrie 2017, ora 08:31

La nordul țării va ploua întreaga zi, iar temperaturile vor scădea considerabil. De dimineață se vor înregistra 5 grade, iar ziua temperatura va mai crește doar cu un grad.

De nori bogați în umezeală vom avea parte și la Centrul țării. Și aici cel mai probabil că va ploua. Temperaturile sunt, însă, ceva mai ridicate. Maxima termică va atinge 11 grade cu plus.

La sud, cerul va rămâne acoperit și posibil să plouă, dar vor fi și câteva reprize de soare. Dimineața, va ploua slab și se vor înregistra 12 grade, iar la amiază se va încălzi cu încă un grad.

La Chișinău, atât noaptea, cât și dimineața cerul va fi acoperit și va ploua, iar mercurul din termometre va indica 8 grade. Toată ziua va fi înnorat. Maximă termică va fi de 12 grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram