/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Mesajul surorii lui Braguța după publicarea imaginilor din izolator: Am văzut în ce l-a transformat sistemul

missing
25 octombrie 2017, ora 13:20

„Vreau ca prin omorul fratelui meu să fie făcute destule schimbări în această țară, astfel încât viețile oamenilor să fie mai bune, să dea dovadă de umanitate, dragoste și ajutor reciproc fără interese”, spune Natalia.

Sora lui Braguța menționează că sarcina pe termen lung este ca în Moldova să fie asigurate astfel de condiții încât cazuri de acest gen să nu mai aibă loc: „Am văzut și eu și familia mea în ce l-a transformat sistemul în decursul a 10 zile. De la bărbatul frumos care înflorea a rămas un cadavru uscat și albastru, cu dinții sângeroși (nu era bine ras, fața lui era acoperită de o barbă neagră groasă). A fost atât de înspăimântător, că nu puteam să mă apropii de el. Oameni, acordați-vă dreptul de a fi și de a rămâne OAMENI”, a scris sora tânărului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram