Parlamentul European solicită o anchetă internaţională în cazul jurnalistei asasinate în Malta

25 octombrie 2017, ora 07:22

„Cred că Europolul ar trebui de asemenea implicat”, a afirmat acesta, după ce a solicitat autorităţilor să întreprindă ”eforturile necesare” pentru a descoperi vinovatul.

Tajani i-a adus un omagiu jurnalistei asasinate, declarând că aceasta era „un militar ce lupta în prima linie pentru apărarea valorilor noastre”.

Totodată, acesta a adăugat că sala de presă a unuia dintre sediile Parlamentului European, din Strasbourg, va purta de acum înainte numele lui Daphne Caruana Galizia.

Amintim că Daphne Caruana Galizia, cea mai cunoscută jurnalistă de investigații din Malta, aflată la originea unor acuzații de corupție care au provocat alegeri anticipate în țara sa în luna iunie, a fost ucisă pe 16 octombrie în explozia unei bombe care fusese plasată sub mașina ei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram