/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

O rusoaică de 14 ani ar fi murit din cauza oboselii în China. Era model și participa la Săptămâna Modei

missing
30 octombrie 2017, ora 12:06

Moartea fetei într-un spital din China a relansat dezbaterea privind condițiile de lucru ale modelelor străine care lucrează în această țară. Vlada Dziuba a început să aibă amețeli marțea trecută. Ea a fost spitalizată a doua zi, însă sănătatea sa s-a deteriorat rapid.

Ziarul rus de limbă engleză The Siberian Times susține că fată a murit de meningită, agravată de o stare profundă de epuizare.

„Regretăm că am pierdut un înger”, a scris duminică seara agenția de modelling ESEE într-un comunicat postat pe rețeaua de socializare chineză Weibo.

Potrivit acesteia, adolescenta a început să se simtă rău la 24 octombrie, la șase zile după sfârșitul Săptămânii modei.

Directorul general al ESEE, Zheng Yi, a declarat pentru ziarul Global Times că tânăra a lucrat opt ore pe zi, în deplină conformitate cu reglementările chineze: „Domnișoara Dziuba a lucrat în 16 reprize în timpul șederii sale de două luni în China și a beneficiat de pauze regulate în timpul activității sale”.

Niciun reprezentant al Săptămânii modei sau al autorităților ruse din China nu a publicat încă o reacție oficială în acest caz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram