/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Celebrul serial „House of Cards", anulat după ce Kevin Spacey a anunțat că e homosexual

missing
31 octombrie 2017, ora 09:42

Netflix susţine că decizia a fost luată, de fapt, cu câteva luni în urmă şi că ar fi trebuit să fie anunţată din clipă în clipă. Totuşi, detaliile apar la mai puţin 24 de ore de la momentul la care actorul Anthony Rapp l-a acuzat pe Kevin Spacey că i-ar fi făcut avansuri sexuale pe vremea când avea 14 ani, prilej cu care Spacey a scris un mesaj prin care a transmis că este „mai mult decât îngrozit” de această poveste.

„Îi port un respect şi o admiraţie deosebite lui Anthony Rapp ca actor. Sunt mai mult decât oripilat să aud povestea lui. Sincer, nu îmi amintesc întâmplarea, s-ar fi întâmplat cu peste 30 de ani în urmă. Dar, dacă e să cred ceea ce spune, îi datorez cele mai sincere scuze pentru ceea ce ar fi putut fi un comportament inadecvat, pus pe seama consumului de alcool şi îmi pare rău pentru sentimelele pe care spune că le-a purtat cu el în toţi aceşti ani”, a scris Kevin Spacey într-un mesaj publicat pe Twitter.

Cunoscutul actor spune că această poveste i-a dat curajul să mărturisească alte lucruri despre viaţa lui personală, şi anume că este homosexual. „Am ales să-mi trăiesc viaţa ca un bărbat homosexual”, a spus Spacey.

Kevin Spacey este născut pe 26 iulie 1959. Spacey a crescut în California şi şi-a început cariera ca un actor de teatru în anii 1980, înainte de a fi primit în distribuţia unui film. A primit aprecieri critice în anii 1990, culminând cu Premiul Oscar pentru rolul său din filmul The Usual Suspects (1995), urmat de Premiul Oscar pentru cel mai bun actor din filmul American Beauty (1999).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram