Formația italiană Inter Milano înregistrează cel mai bun start de sezon din istoria sa în Seria A, după ce a înregistrat 29 de puncte în primele 11 etape. Aseară, nerazzurri s-a impus în deplasare în fața celor de la Verona, scor 1-2 revenind pe poziția a doua în clasament.

Inter își continuă parcursul în Seria A, menținându-se aproape de liderul Napoli, după primele 11 etape. Ultima victorie, milanezii au înregistrat-o în deplasare pe terenul Veronei. Valero a deschis pentru nerazzurri în minutul 36, după ce a profitat de centrarea lui Candreva.

Verona a reușit să egaleze în minutul 55, după ce arbitrul a acordat un penalty cu ajutorul tehnologiei video. Lovitura de la 11 metri a fost executată de Gianpaolo Pazzini. Gazdele însă nu s-au bucurat mult. Perisic a confirmat încă odată forma perfectă a milanezilor, stabilind scorul final de 2-1 cu un șut de excepție în minutul 67.

După victoria înregistrată, Inter a revenit pe a doua poziție, fiind la 2 puncte în urma liderului Napoli și la un punct în fața lui Juventus, care este pe 3.