Primăria municipiului Chișinău informează că în zilele de 2 și 3 noiembrie 2017, orele 07.00 - 17.00, va fi sistată circulația rutieră pe strada 31 August 1989, tronsonul cuprins între str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni și str. Al. Pușkin, în legătură cu executarea lucrărilor de curățare și tăiere a arborilor. Serviciile municipale de profil planifică curățarea a 58 de arbori și tăierea a 2 copaci bolnavi, care și-au pierdut din aspectul estetic.

În perioada menționată, transportul public care traversează strada 31 August 1989, va circula pe traseu modificat:

Troleibuze

– rutele nr. 7, nr. 11, nr. 16, nr. 25: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. Alexei Mateevici, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseele stabilite;

– ruta nr. 30: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri, str. București, str. Alexandr Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.
Autobuze

– rutele nr. 20 și nr. 26 vor circula de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. Mihail Kogălniceanu, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseele stabilite.

Microbuze

– rutele nr. 101, nr. 103 și nr. 114 vor circula de pe str. 31 August 1989 pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, str. Mihail Kogălniceanu, str. Alexandr Pușkin, str. 31 August 1989 și în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară. Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic, iar cetăţenii să nu fie afectaţi de executarea lucrărilor.