/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Restricții de circulație în centrul Capitalei. Cum va circula transportul public

01 noiembrie 2017, ora 14:58

În perioada menționată, transportul public care traversează strada 31 August 1989, va circula pe traseu modificat:

Troleibuze

– rutele nr. 7, nr. 11, nr. 16, nr. 25: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. Alexei Mateevici, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseele stabilite;

– ruta nr. 30: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri, str. București, str. Alexandr Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.
Autobuze

– rutele nr. 20 și nr. 26 vor circula de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. Mihail Kogălniceanu, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseele stabilite.

Microbuze

– rutele nr. 101, nr. 103 și nr. 114 vor circula de pe str. 31 August 1989 pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, str. Mihail Kogălniceanu, str. Alexandr Pușkin, str. 31 August 1989 și în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară. Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic, iar cetăţenii să nu fie afectaţi de executarea lucrărilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram