/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Rusia a interzis importul a 500 kg de carne din Moldova. Ulterior, aceasta a fost nimicită

01 noiembrie 2017, ora 12:25

Potrivit presei ruse, carnea era importată în Rusia de cetățenii moldoveni care călătoreau cu trenul de pe ruta Chișinău-Moscova. Aceștia nu dețineau documentele veterinare care confirmă calitatea și siguranța mărfii, precum și permisiunea Rosselhoznadzor.

Cele 515 kilograme de carne au fost confiscate. După efectuarea testelor de laborator privind prezența agenților patogeni pentru boli animaliere periculoase, carnea a fost reciclată la întreprinderea „Унечский ветсанутильзавод” în conformitate cu normele sanitaro-veterinare pentru colectarea, utilizarea și distrugerea deșeurilor biologice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram