/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Guvernul va organiza o serie de activități dedicate sărbătorilor de iarnă

missing
02 noiembrie 2017, ora 08:36

Astfel, în perioada 15 decembrie 2017 – 15 ianuarie 2018, vor fi organizate activități de agrement, de socializare, de culturalizare și de educație artistică. La eveniment vor participa formații artistice profesioniste și de amatori din toată țara. Un accent aparte este pus pe implicarea teatrelor naționale, a celor pentru copii, a formațiilor artistice de amatori pentru copii și a celor reprezentate de grupurile minoritare naționale.

De asemenea, meşterii populari își vor prezenta creațiile și vor organiza șezători pentru a transmite tinerei generații tehnicile tradiționale de realizare a acestora. Totodată, în locuri special amenajate, agenții economici își vor expune produsele alimentare și de consum.

Activitățile vor fi finanțate din contul autorităţilor administraţiei publice centrale, în limitele bugetelor aprobate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram