/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Facebook a lansat o nouă aplicaţie care suportă apeluri video cu până la opt participanţi simultan

missing
04 noiembrie 2017, ora 13:44

Google Duo, Snapchat şi Facebook Mesenger sunt doar câteva dintre aplicaţiile care oferă suport pentru apeluri video. Însă dacă dorim sesiuni de grup, care să permită mai multor participanţi să discute şi să se vadă în acelaşi timp folosind apeluri video, opţiunile sunt limitate.

Disponibilă mai întâi pentru platforma iOS, Bonfire permite conversaţii cu până la 8 participanţi, care se vot vedea simultan pe ecran în cadrul aceluiaşi apel video. Pentru a face lucrurile şi mai interesante, aplicaţia oferă o selecţie de filtre şi efecte de imagine care pot fi aplicate după modelul 3D lenses, cunoscut deja utilizatorilor Snapchat. Participanţii pot inclusiv să salveze capturi de ecran, pe care le pot distribui ca şi poze în reţelele de socializare preferate.

Aplicaţia Facebook Bonfire poate fi instalată gratuit din magazinul Google Play, singura problemă rămânând atragerea unui număr suficient de prieteni pentru a porni propriul „bonfire”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram