/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Dorin Chirtoacă a rămas fără biroul de la Primărie. Acesta a fost ocupat de către Silvia Radu

06 noiembrie 2017, ora 14:14

Anunțul că Chirtoacă a rămas fără birou a fost făcut de către liberalul Valeriu Munteanu pe pagina sa de Facebook.„După ce de dimineață, PD a introdus-o pe Silvia Radu, pe ușa din spate a primăriei, instalând-o abuziv în funcția de primar general interimar al capitalei, în aceste momente are loc „curățarea” biroului lui Dorin Chirtoacă de lucrurile pe care le are acolo edilul capitalei, spre a fi pregătit biroul pentru Silva Radu, (spre a fi „legitimată” prin stăpânirea principalului birou al primăriei), miza democraților pentru primăria Chișinău”, a scris Munteanu pe Facebook.

Liberarul susține că autoritățile nu respectă dreptul la prezumția nevinovăției în cazul lui Chirtoacă. „Aceste abordări de un primitivism politic feroce sunt dea dreptul elucubrante, raportate la așteptările de democrație și stat de drept ale societății noastre, ori Chirtoacă este (încă) primar general al capitalei, iar democrații, prin uneltele lor de la primărie (cu acordul tacit al „prietenilor” lor socialiști) îl „prohodesc” politico-juridic pe Chirtoacă, fără să i se respecte dreptul la prezumția nevinovăției și la legitima apărare, consfințite de Legea Supremă”, a conchis Munteanu.

Reamintim că, astăzi, fostul primar general interimar al municipiului Chișinău, Nistor Grozavu a semnat două dispoziții prin care au fost numiți doi viceprimari, Silvia Radu și Ruslan Codreanu. În dispoziția de numire a Silviei Radu în funcția de viceprimar se precizează și faptul că anume ea va asigura interimatul de primar general, în caz de absență sau imposibilitate de exercitare a funcției. „Doamna Silvia Radu este o propunere foarte bună pentru a aduce modernitate și eficiență în managementul Primăriei, are o experiență bogată, vine din zona tehnocrată și cred că va aduce schimbări importante în activitatea instituției”, a menționat Grozavu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram