/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

Încă o ședință amânată în dosarul lui Chirtoacă: „Judecătorul a dat dovadă că are ordin să emită sentința cât mai repede”

missing
06 noiembrie 2017, ora 12:38

„Judecătorul a stabilit data de astăzi fără ca să țină cont cont de programul procurorului și al avocatului. Eu am fost nevoit să amân altă ședință ca să nu se admită abuzul în continuare. Ca urmare încă o dată judecătorul a dat dovadă că are ordin să emită ședința cât mai repede”, a menționat avocatul Gheorghe Malic.

Menționăm că, pe 11 octombrie Judecătoria Buiucani a prelungit mandatul de arest a lui Dorin Chirtoacă cu încă 30 de zile.

Chirtoacă este bănuit de trafic de influență în dosarul parcărilor cu plată, dar și de prejudicierea bugetului municipal cu aproape 66 de milioane de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram