/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Ruslan Codreanu: „Eram conștient de faptul că desemnarea în funcția respectivă va stârni controverse”

missing
06 noiembrie 2017, ora 10:16

„Într-o situație de criză precum cea prin care trece municipiul Chișinău, este o decizie politică riscantă să accept funcția de viceprimar. Eram conștient de faptul că desemnarea în funcția respectivă va stârni, pe lângă susținere, și controverse. Dar începând cu mandatul de consilier municipal, am spus în repetate rânduri că Primăria are probleme extrem de grave, de la corupție până la proasta administrare. Nu aș fi vrut să rămân doar la critică și constatări, deși e foarte comod. Din funcția de viceprimar voi sprijini modernizarea instituției, astfel încât interesul chișinăuianului să dicteze prioritățile Primăriei”, a menționat Codreanu.

Menționăm că Ruslan Codreanu are o vastă experiență în vârful administrației publice, activând în cadrul Cancelariei de Stat și fiind responsabil de reforma administrației și coordonarea asistenței externe. A făcut parte din echipa de negociatori cu Banca Mondială și Fondul Monetar Internațional.

Codreanu are la activ o Licență în Studii Europene la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și Masterat în Managementul Administrației Publice la renumita Hertie School of Governance din Berlin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram