/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Donald Trump: Vladimir Putin mi-a spus că „nu s-a amestecat” în alegerile americane

missing
11 noiembrie 2017, ora 14:28

“El mi-a spus că nu s-a amestecat deloc în alegerile noastre”, a indicat președintele american jurnaliștilor la bordul Air Force One în cursul zborului de la Da Nang la Hanoi.

“De fiecare dată când mă vede, el îmi spune:’Nu am făcut asta’ și eu îl cred într-adevăr când mi-o spune”, a adăugat președintele american.

“Cred că el se simte foarte insultat din această cauză, ceea ce nu este un lucru bun pentru țara noastră pentru că — încă o dată — ne-ar ajuta mult să avem o relație cu Rusia pentru Coreea de Nord, cea mai mare problemă a noastră în acest moment”, a precizat el.

Interacțiunile între președintele american și omologul său rus au constituit obiectul unor intense speculații în timpul celor două zile în orașul de coastă Da Nang, în centrul Vietnamului, unde ei participau la Forumul de cooperare economică Asia-Pacific (APEC).

În timpul campaniei l-a elogiat mult timp pe Vladimir Putin, dar suspiciunile de complicitate între anturajul său și Kremlin, precum și o serie de divergențe între cele două țări au întunecat considerabil imaginea acestor relații.

Procurorul special Robert Mueller și-a accelerat ancheta asupra ingerințelor rusești în campania prezidențială americană prin inculparea la sfârșitul lunii octombrie a trei foști consilieri ai lui Trump.
Președintele rus Vladimir Putin a calificat sâmbătă drept “absurdități” acuzațiile de ingerință rusească în alegerile prezidențiale în SUA. “Tot ce este legat de dosarul rusesc în SUA este dovada luptei politice interne în această țară. Acestea sunt absurdități”, a declarat Putin în timpul unei conferințe de presă la Da Nang, în Vietnam, la încheierea forumului Asia-Pacific.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram