/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Incendiu într-un cămin din Florești: 80 de persoane, evacuate, iar șapte, internate în spital

missing
12 noiembrie 2017, ora 10:07

La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri, care au evacuat oamenii și au lichidat arderea. Conform primelor informații focul a mistuit o suprafață de patru metri pătrați de gunoi de la parter, iar fumul toxic s-a ridicat spre scară. În consecință șapte persoane, inclusiv trei copii au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au primit intoxicări cu monoxid de carbon. Oamenii sunt internați în spitalul raional.

În prezent viața acestora este în afara oricărui pericol. Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează să fie stabilite de specialiști inspectoratului general pentru Situații de Urgență al MAI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram