/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Partidul lui Usatîi îndeamnă locuitorii Chișinăului să participe la referendum și să voteze pentru demiterea lui Chirtoacă

missing
13 noiembrie 2017, ora 13:16

Partidul Nostru menționează că, spre deosebire de alte partide, care la început au votat pentru refedendumul „anti-Chirtoacă”, iar apoi au pledat pentru boicotarea acestuia, aceștia nu renunţă la poziția iniţială.

Totodată aceștia susțin că PSRM a transformat referendumul într-o acţiune de PR îngustă de partid cu elemente evidente de campanie electorală.

„O abordare atât de egoistă a îngustat mult spectrul forţelor social-politice care ar fi fost de acord să participe la referendum, ceea ce poate duce la eşecul acestuia. Întreaga responsabilitate pentru un asemenea rezultat al referendumului va fi pe seama Partidului Socialiştilor”, se mai arată în mesaj.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram