/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

S-a apucat de lucru! Silvia Radu anunță reforme la Primărie: „Cine nu vrea să lucreze, pleacă acasă”

missing
13 noiembrie 2017, ora 10:20

„Cine nu vrea să lucreze, pleacă acasă și lasă locul pentru cei ce vor să lucreze pentru interesele oamenilor. Tot ce v-am spus azi nu reprezintă o critică, ci este un mesaj de mobilizare. Ce a fost până acum a fost așa cum a fost, prioritatea mea este ce va fi în viitor. Am fost pusă aici ca să administrez o situație de criză și o voi face cu toată priceperea pe care o am. E o provocare personală pentru mine și vreau să las lucruri bune în urma mea. Ușa mea este deschisă, sunt gata să vă ajut, dar vă rog să nu vă închideți în departamente”, a menționat Silvia Radu.

Primarul interimar susține că la Primărie sunt mai multe organigrame suprapuse din motiv că fiecare administrație a avut propria sa viziune: „Unele direcții au câte 700 de angajați, există întreprinderi municipale care se suprapun și nu se știe cine și de ce răspunde. Ar fi corect să avem o organigramă care corespunde standardelor internaționale și europene. Ar fi corect și mult prea bine dacă am putea primi acest ajutor, inclusiv financiar pentru că bugetul nu va putea suporta astfel de cheltuieli”.

Radu a mai menționat că nu a putut încă să stabilească numărul exact de contabili care sunt angajați și plătiți și că ar fi auzit că numărul acestora ajunge la 700, asta în timp ce compania pe care ea o gestionare anterior avea un singur contabil, iar bugetul companiei era mult mai mare decât bugetul Primăriei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram