Georgina Rodriguez i-a dăruit în această seară lui Ronaldo o fetiţă, Alana Martina. Este primul copil al cuplului, dar al patrulea pentru starul lui Real, care până acum apelase la mame surogat, scrie digisport.ro.

Cristiano Ronaldo a anunţat în această seară, prin intermediul paginii de Instagram, sosirea pe lume a celui de-al patrulea copil al său.

„Alana Martina tocmai s-a născut! Atât Geo, cât şi Alana se simt foarte bine. Cu toţii suntem foarte fericiţi”, a scris Cristiano Ronaldo pe reţeaua de socializare.

După despărţirea de Desire Cordero (fostă miss Spania), Ronaldo a început relaţia cu Georgina Rodriguez, pe care a cunoscut-o în capitala Spaniei. Cei doi sunt împreună din toamna anului trecut

Starul lui Real Madrid avea deja trei copii, toţi făcuţi însă cu mame surogat. Ultimii doi, gemeni, s-au născut la începutul lunii iunie. Jurnaliştii portughezi de la canalul SIC, preluaţi de media engleză, susţin că afacerea „Mateo şi Eva” l-a costat pe CR7 200.000 de euro. Ca o comparaţie, pentru Cristiano jr. fotbalistul i-a plătit celei care l-a născut 11,3 milioane de euro. Iniţial s-a scris că pentru gemeni ar fi dat 12 milioane de euro.