/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Tată pentru a patra oară! Iubita lui Cristiano Ronaldo a născut o fetiţă

missing
13 noiembrie 2017, ora 08:02

Cristiano Ronaldo a anunţat în această seară, prin intermediul paginii de Instagram, sosirea pe lume a celui de-al patrulea copil al său.

„Alana Martina tocmai s-a născut! Atât Geo, cât şi Alana se simt foarte bine. Cu toţii suntem foarte fericiţi”, a scris Cristiano Ronaldo pe reţeaua de socializare.

După despărţirea de Desire Cordero (fostă miss Spania), Ronaldo a început relaţia cu Georgina Rodriguez, pe care a cunoscut-o în capitala Spaniei. Cei doi sunt împreună din toamna anului trecut

Starul lui Real Madrid avea deja trei copii, toţi făcuţi însă cu mame surogat. Ultimii doi, gemeni, s-au născut la începutul lunii iunie. Jurnaliştii portughezi de la canalul SIC, preluaţi de media engleză, susţin că afacerea “Mateo şi Eva” l-a costat pe CR7 200.000 de euro. Ca o comparaţie, pentru Cristiano jr. fotbalistul i-a plătit celei care l-a născut 11,3 milioane de euro. Iniţial s-a scris că pentru gemeni ar fi dat 12 milioane de euro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram