/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Trei jurnaliştii au donat bani socialiştilor pentru referendumul de demitere a lui Chirtoacă. Cine sunt ei

missing
13 noiembrie 2017, ora 16:50

Este vorba de jurnalistul Stanislav Vîjga, care este moderatorul emisiunii „Accent personal” de la postul de televiziune AccentTV. Stanislav Vîjga ocupă şi funcţia de director general al televizunii respective. El a donat Partidului Socialiştilor în campania electorală pentru referendumul de demitere a primarului general tocmai 9.500 de lei, bani proveniţi din salariu. Un alt jurnalist dornic să-l demită din funcţie pe Dorin Chirtoacă este Sergiu Strungaru. Acesta activează la NTV-Moldova în calitate de moderator al emisiunii „Acces direct”, post de televiziune afiliat socialiştilor. Strungaru a decis să doneze pentru această cauză 7.500 de lei din salariul său pe contul PSRM.

Dumitru Buimistru, de la TNT Exclusiv TV, jurnalist ce s-a făcut remarcat în special pentru parodiile pe care le face în încercarea de a-l imita pe Dorin Chirtoacă în cadrul unui proiect televizat, a donat 9.800 de lei socialiştilor pentru campania electorală. În total, din donaţiile persoanelor fizice pentru campania electorală de demitere a primarului de Chişinău PSRM a obţinut circa 1.5 milioane de lei. Referendumul va avea loc pe data de 19 noiembrie.

Amintim că postul de televiziune NTV-Moldova, dar şi TNT Exclusiv TV aparţin companiei Exclusive Media, fondată de deputatul socialist Corneliu Furculită şi care este administrată de consilierul socialist Petru Burduja.

AccentTV îi aparţine lui Vadim Ciubara, fostului consilier a lui Igor Dodon în perioada când acesta era liderul PSRM.

Lista tuturor donatorilor o puteți vedea AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram