Elveția și Croația au reușit sa se califice la Campionatul Mondial din 2018. Asta după cele două meciuri de baraj disputate ieri. Ambele meciuri s-au încheiat cu 0:0, calificarea fiind decisă în baza scorului înregistrat în primul meci.

Croația și Elveția au trecut de baraje și s-au calificat la turneul din Rusia care va avea loc în aceasta vară. Golurile înscrise în primele meciuri au decis soarta fiecărei echipe.

Astfel, în primul duel, Croația s-a impus cu scorul de 4-1 în fața grecilor, în timp ce elvețienii i-au bătut cu 1-0 pe Irlandezi. În retur, nici una dintre echipe nu a punctat.

Ivan Perisic a fost aproape de a înscrie un super gol pentru Croați în minutul 42 al partidei însă mingea a lovit bara porții.

De partea cealaltă, grecii au marcat un gol în minutul 78, dar acesta a fost anulat de tușier care a semnalat poziție de offside.

Astăzi Italia joacă acasă cu Suedia și are nevoie de cel puțin un gol pentru a mai putea spera la calificare. În meciul în deplasare italienii au cedat cu 0:1. Meciul dintre Irlanda și Danemarca se va disputa mâine începând cu ora 21:45.