/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Consilierii socialiști: „Chișinăuienilor li se pregătește o majorare hoțească a tarifelor”

missing
14 noiembrie 2017, ora 14:32

Consilierul socialist Vitalie Mucan a declarat că pe parcursul ultimilor ani bugetul municipal a fost aprobat cu întârziere: „Am crezut că s-a schimbat situația, având în vedere că primarul a fost închis și am ajuns la aprobarea bugetului în primă lectură, iar acum se amână aprobarea acestuia. Noi nu am știut de ce și am aflat că azi și vineri au fost ședințe în Primărie unde a fost discutată majorarea tarifelor la mai multe capitole”.

Potrivit consilierilor socialiști tariful pentru o călătorie cu microbuzul urmează să se majoreze până la 10 lei, iar cu troleibuzul până la cinci lei. Prețurile se vor majora și pentru deservirea blocului, de la un leu la șase lei, apa potabilă se va scumpi de la nouă lei până la 14 lei, iar o gigacalorie ar putea ajunge până la 200 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram