Weekendul ne-a delectat cu temperaturi ridicate pentru data din calendar. Începutul de săptămână vine însă cu vreme închisă și s-ar putea, pe alocuri, să cadă picături. Vom avea partea, totuși, și de câteva momente însorite. Potrivit meteorologilor, vântul va sufla ușor din Nord-Vest.

În nordul țării, vremea va fi posomorâtă cu înnorări persistente. Temperaturile vor fi în descreștere, dimineață înregistrându-se 4 grade, iar la amiază 5 grade cu plus.

Vremea va fi schimbătoare în centru. Norii vor fi numeroși, iar vremea se va menține mohorâtă. La amiază sunt posibile ploi slabe, iar maxima termică va atinge 9 grade.

În sudul țării, va fi cel mai confortabil. Soarele va fi la datorie de dimineață și se vor înregistra 9 grade. Până la amiază, cerul se va înnora, iar mercurul din termometre va urca până la 10 grade.

În capitală, cerul va fi senin, dar numai dimineață. Până la amiaza norii se vor înmulți și vor apare condiții de ploaie. În timpul nopții vor fi 7 grade, iar ziua temperatura va urca până la 9 grade.