/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

A încercat să violeze o minoră de 13 ani. Un fost deținut condamnat pentru viol, reținut

missing
15 noiembrie 2017, ora 13:31

Auzind țipete și cereri de ajutor, un inspectorul Poliției de Frontieră a intervenit în forță. Acesta a văzut cum un bărbat de 38 de ani prezenta intențiile sale de viol asupra unei tinere. Fiind demascată, persoana a încercat să fugă și să se ascundă, profitând de întunericul de afară. La scurt timp și la aproximativ 500 metri de locul infracțiunii, aceasta a fost mobilizată.

A fost sesizat Inspectoratul de Poliție Taraclia, care a intervenit și după competență, cazul a preluat pentru elucidarea circumstanțelor și luarea măsurilor legale ce se impun.

Din cercetările primare s-a constatat că tânăra este minoră, în vârstă de 13 ani, iar individul un fost deținut, care a ispasit pedeapsa în perioada ‎2004-2012, ‎2012-2017, pentru infracțiuni similare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram