/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Motivul pentru care Președintele Igor Dodon a promulgat rectificarea la Legea bugetului pentru 2017

missing
15 noiembrie 2017, ora 12:47

Am promulgat rectificarea la Legea bugetului pentru anul curent astfel ca referendumul din municipiul Chișinău să se desfășoare în conformitate cu legislația și fără impedimente”, a scris Dodon pe pagina sa de facebook.

Președintele mai scrie că referendumul este cea mai directă și bună formă de participare, și spune Dodon, la momentul de față, una dintre puținele modalități reale de a da aprecieri activității unui funcționar. Șeful statului a notat că în Chișinău se va desfășura pentru prima dată un referendum.

„Indiferent de opțiunile politice, de culoarea și preferințele geopolitice, rog ca locuitorii municipiului Chișinău să iasă la referendum și să expună poziția pe care o împărtășesc”, și-a încheiat mesajul Dodon.

Amintim că pe 19 noiembrie curent în Chișinău se va desfășura referendumului de demitere a primarului general Dorin Chirtoacă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram